Descriere
Origine
Fructul pasiunii are mărimea unui ou, cu un înveliș casant purpuriu sau galben casant ce protejează semințe crocante și pulpă moale, suculentă, cu o aromă explozivă și parfumată.
Nativ din Brazilia, Paraguay și Argentina de Nord, fructul pasiunii este numit astfel deoarece este o specie a florii pasiunii, cunoscut și sub numele de „Granadilla violet”, în Africa de Sud.
Atât semințele cât și pulpa sunt folosite în salate și budinci, cum ar fi prăjituri cu brânză sau Pavlova. Fructul pasiunii este, de asemenea, delicios în băuturi, jeleuri și mousse.
Culoare
Galben tulbure
Note de degustare
Aromă de fructe exotice, gust dulce și acru
Sfaturile MONIN
Cu un gust dulce și acru, siropul MONIN Fructul pasiunii este îmbunătățit cu alte arome exotice, cum ar fi mango. Una dintre utilizările mele preferate este cu ceai rece: felii de lămâie și sirop MONIN Fructul pasiunii se amestecă cu ceai proaspăt.
Folosit în
- Sucuri acidulate
- Limonade
- Cocktailuri
- Punch-uri de fructe
- Smoothie=uri
- Băuturi reci pe bază de cacao