Descriere
Origine
Ați încercat vreodată experiența de neuitat a cremei de vanilie încântător închisă într-o coajă de caramel cald?
Contrastul dintre stratul fierbinte și crema nemaipomenită face din Creme Brulee deserul favorit în Franța.
Creme Brulee a fost inventat în secolul al 17-lea. A devenit foarte la modă în anii ’80, grație celebrului Chef, decorat cu stele Michelin, Paul Bocuse, care a adaptat rețeta originală pentru a face o versiune mai ușoară, dar mai gustoasă.
Siropul MONIN Creme Brulee combină note de caramel ars cu o bază puternică de vanilie pentru rețete perfecte pe bază de cafea și cocktail-uri ispititoare … doar încercați-l!
Culoare
Auriu
Note de degustare
Miros: Vanilie cu note de caramel
Gust: Puternic de vanilie cu aromă cremoasp de Creme Brulee
Postgust: Caramel ars
Sfaturile MONIN
Siropul MONIN Creme Brulee, amestecat cu lapte, cald sau rece, dezvăluie finețea sa, aroma subtilă de vanilie și nota de caramel.
Ca un bucătar adevărat, îl puteți amesteca cu siropuri MONIN de Migdale, Fistic, Portocale sau de Ciocolată. De asemenea, puteți crea unele băuturi Martini combinând vodca, siropuri MONIN Cafea sau Ciocolată neagră și MONIN Creme Brulee.
Pentru a recrea gustul crocant de desert creme brulee, puteți presăra niște zahăr brun deasupra băuturii și să-l caramelizați cu o flacără.
Folosit în
- Latte-uri
- Cappuccino-uri
- Cafele reci
- Băuturi de desert
- Băuturi pentru după masă