Descriere
Origine
Tiramisu (literal „Agață-mă” sau „Ridică-mă la cer”) este un desert faimos în întreaga lume: delicios cremoasă, este un simbol al indulgenței italiene și a cunoștințelor culinare.
Originile acestui desert nu sunt cu adevărat clare, însă în secolul al XVI-lea apar în Italia mențiuni despre tiramisu. Reteta, destul de simpla, combina gustul de biscuiti, cafea, cacao, lichior de marsala si brînza mascarpone, pentru un rezultat bogat si cremos, plin de arome. Siropul MOnin Tiramisu sirop vă oferă gustul unui adevărat tiramisu, cu un amestec de arome subtile și gustoase pentru băuturi rafinate fără egal …
Culoare
Chihlimbar intens
Note de degustare
Miros: Ciocolată cu o notă de biscuiți
Gust: Ciocolată cu note de nuci prăjite
Postgust: Note de nuci
Sfaturile Monin
Încă o dată, Monin a lansat o aromă delicioasă de patiserie! Siropul Monin Tiramisu este fantastic pentru aplicațiile de cafea: are un echilibru excelent între aroma Marsala și gustul catifelat al brînzei mascarpone. Pentru noi, una dintre cele mai bune combinații cu siropul MONIN Tiramisu este un amestec de dublu ristretto, lapte spumos și pudră de cacao. Dar ne place și cu o cremă de whisky sau cu alte băuturi spirtoase, cum ar fi romul învechit, whiskey și, bineînțeles, grappa. Savurati-l în felul vostru!
Folosit în
- Latte-uri
- Băuturi pe bază de lapte
- Băuturi pe bază de cafea
- Băuturi reci
- Ciocolate calde
- Băuturi de desert
- Cocktailuri
- Preparate culinare