Descriere
Origine
Siropul MONIN Chestnut oferă aroma subtilă a tradiționalelor castane de iarnă.
Recoltate din octombrie până în Martie, castanele sunt prăjite pentru a oferi o gustare caldă și dulce, asociată cu sărbătorile, precum zice clasicul cântec de Crăciun al lui Nat King Cole: “Chestnuts roasting on an open fire…”.
Castanele sunt utilizate atât în rețete sărate, cât și în cele dulci, pentru a face pâine, ca o umplutură festivă pentru legume sau carne și confiate în popularele produse franțuzești de cofetărie, ‘marron glacé’.
Lasă-te pradă capriciilor festive și creează băuturi calde de iarnă, adăugând MONIN Chestnut în cafele, băuturi pe bază de lapte sau cocktailuri de desert. Recreează o aromă de castane prăjite, adăugând și sirop MONIN Caramel.
Culoare
Auriu, ușor tulbure
Note de degustare
Miros de bomboane franțuzești, tipice de Crăciun, “Marron Glacé”, cu note de vanilie și zahăr caramelizat. Gust subtil și de durată de cremă de castane cu note de vanilie.
Sfaturile MONIN
MONIN Chestnut are un gust ușor și îmbunătățește cu ușurință cea mai bună cafea, latte sau cappuccino. Pentru a oferi un gust mai interesant, puteți adăuga topping MONIN Caramel pentru o aromă de castane proaspăt prăjite în băutura voastră.
Folosit în
- Cafele
- Milkshake-uri
- Băuturi de desert
- Beri albe belgiene