Descriere
Origine
Caramelul este realizat topind zahăr în apă pentru a crea un lichid bogat, dulce, cleios ce poate avea culori de la bej până la chihlimbariu sau chiar maro închis. Poate fi folosit ca aromă de sine stătătoare în budinci, deserturi, prăjituri și biscuiți, dar poate fi și combinat cu alte arome, cum ar fi cele de fructe.
Un produs ce nu ar trebui să lipsească din stocuri, siropul MONIN Caramel este una din cele mai populare și versatile arome din gama MONIN. Siropul de culoarea chihlimbarului poate fi folosit pentru a crea cafele dulci, ceaiuri sau ciocolate calde, dar și în cokctailuri dulci, shoturi cu vodcă sau, pur și simplu, peste înghețată.
Culoare
Chihlimbar închis, cu sclipiri de cupru galben
Note de degustare
Miros puternic și gust specific de caramel ars
Sfaturile MONIN
Siropul MONIN Caramel se potrivește perfect cu aromele de fructe precum MONIN Apple sau Pear în cafele. Una din utilizările noastre preferate îl combină cu sirop MONIN Lemon Pie pentru a crea un milkshake perfect balansat.
Folosit în
- Cafele
- Milkshake-uri
- Băuturi de desert