Descriere
Origine
Bazat pe clasicul și bine-cunoscutul lichior, siropul MONIN Butterscotch a fost dezvoltat inițial pentru a acoperi cererea din Australia. Cu un gust nostalgic de bomboane tradiționale, MONIN Butterscotch oferă o aromă dulce untoasă.
Amestecul de unt și zahăr brun este uneori combinat cu frișcă, zahăr, sare sau vanilie și este deseori folosit sub formă de sos sau sirop în deserturile cu toppinguri și în biscuiți sau prăjituri.
Numele său derivă din faptul că trebuie sa fie ‘scotched’ sau tăiat în cuburi înainte de a se întări. Realizat pentru prima oară Doncaster, în Marea Britanie, butterscotch lui Parkinson este presupus a fi cel original, datând tocmai din 1817. A fost promovat ca și “Royal Doncaster Butterscotch” sau “The Queen’s Sweetmeat”.
Culoare
Culoare clară cu sclipiri galbene
Note de degustare
Miros: Untos cu caramel
Gust: Gust cremos de bomboane butterscotch
Post gust: Gust durabil untos
Sfaturile MONIN
Una din utilizările noastre preferate este în combinație cu siropul MONIN Almond într-o preparare cu frișcă lichidă. Încearcă MONIN Butterscotch într-un espresso sau într-un desert și vei fi uimit!
Folosit în
- Cafele
- Băuturi aromate pe bază de lapte
- Cocktailuri
- Băuturi de desert