Descriere
Origine
Aflat în top trei arome folosite la realizarea cafelelor cu arome, împreună cu vanilia și caramelul, MONIN Hazelnut ofera gustul proaspăt și aroma alunelor de pădure cu o ușoară urmă de migdale și vanilie.
Alunele de pădure se completează foarte bine cu ciocolata. Aceasta face ca aroma lor să fie foarte folosită în produse de cofetărie, precum și în Nutella sau Frangelico. Este, de asemenea, o aroma foarte populară de budincă ce este folosită în bezele și în torturile vieneze.
Îmbunătățește-ți cafeaua, ciocolata caldă sau băuturile pe bază de lapte și crează băuturi desert sofisticate cu gust plăcut de alune cu ajutorul MONIN Hazelnut.
Culoare
Auriu
Note de degustare
- Miros: Note proapsete și florale de nuci de pădure
- Gust: Gust proaspăt de nuci de pădure
- Post gust: O notă subtilă de migdale și vanilie
Sfaturile MONIN
Siropul MONIN Hazelnut este ideal cu ingrediente lactate, deoarece acestea îi dezvăluie toată aroma. Ne place să adăugăm MONIN Hazelnut într-un espresso acoperit de frișcă.
Folosit în
- Cafele
- Milkshake-uri
- Băuturi desert
- Băuturi cu cacao
- Băuturi cu lapte fierbinte