Descriere
Origine
Masala Chai, sau Chai, pe scurt, înseamnă ceai condimentat. Chai a fost savurat în India timp de secole; cu toate că este preparat diferit și există câteva variații regionale. Ingredientele din băutura numită Chai includ de obicei ceai, lapte, câteva condimente și îndulcitor.
Culoare
Maro închis, de ceai infuzat
Note de degustare
- Miros: miros balansat de ceai
- Gust: fructat, ceai infuzat
- Post gust: astringent
Sfaturile MONIN
Noua gamă de siropuri-ceaiuri de la MONIN permite crearea unor ceaiuri reci uimitoare cu un gust adevărat de ceai infuzat. Pot fi servite fie completate, peste gheață, cu apă plată sau carbogazoasă, fie aromatizate. Personalizarea se poate face cu alte siropuri MONIN. Aroma de ceai este scoasă în evidență de fructele coapte, iar combinația cu Le Fruit de MONIN este incredibilă. Noi recomandăm combinare siropului MONIN Lemon Tea cu Le Fruit de MONIN Passion fruit, ghimbir proaspăt, totul completat cu ginger ale sau apă carbogazoasă.
Folosit în
- Ceaiuri
- Cocktailuri
- Granita